Kristna romaner

Eftersom Jesus i Nya testamentet ofta berättade fiktiva liknelser för att förmedla sitt budskap, kan en kristen roman på liknande sätt ge läsaren värdefulla perspektiv. Våra romaner med kristna budskap handlar om människor som ställs inför svårigheter och utmaningar, men också om kärlek, dramatik och nya chanser. De innehåller en inspirerande ton och rena romantiska skildringar, och inte minst upptäckten att Gud finns med i allt.

Visa

Denna genre av kristen litteratur sträcker sig bortom enbart underhållning, den kan även vara en källa till andlig vägledning och inspiration, där läsarna kan identifiera sig med karaktärerna och deras resa genom livet. Våra kristna romaner utforskar djupet av livets olika val och tar upp de vägval som man själv kan ställas inför i livet. Berättelserna ger dig som läsare möjlighet att reflektera över ditt eget liv och dina egna relationer. Karaktärernas utveckling i de kristna romanerna belyser djupet av mänskliga känslor och dilemman. Genom att utforska de komplexa dimensionerna av tro, hopp och nåd, visar våra kristna romaner hur Gud är närvarande även i de mest vardagliga situationer och hur hans kärlek kan genomsyra varje aspekt av våra liv.

Denna litterära form förenar kristna värderingar med kreativitet och ger dig som läsare en möjlighet att fördjupa din tro. Genom att ta del av karaktärernas sökande efter förlåtelse och upprättelse, erbjuder kristna romaner en möjlighet att reflektera över och fundera kring värdefulla budskap i olika situationer. På så sätt fungerar de som en länk mellan olika aspekter av livet. De ger läsaren en utgångspunkt från vilken man kan spegla sin egen personliga utveckling och hur den förhåller sig till livets svårigheter och glädjeämnen. Vårt mål är att dessa berättelser ska fungera som en källa till inspiration och vägledning, som en stunds underhållning, men inte enbart, utan även som ett sätt att fördjupa tron och delaktigheten i den kristna gemenskapen.

Böcker
Övriga produkter
Våra klubbar
Övrigt
Senaste katalogen

 

Drift & produktion:  Wikinggruppen