Vill du handla våra böcker till ett lägre pris?

Då är Semnos Bokklubb något för dig! 

Bokklubben är perfekt för dig som gillar Semnos inspirerande böcker och som gärna läser livsberättelser, romaner och uppbyggelse. De flesta av våra nyutgivna böcker kommer som utvald bokklubbsbok till ett riktigt förmånligt pris, ca 30 % rabatt. Dessutom får du regelbundet exklusiva förmånserbjudanden så som rabattkoder i webbutiken, utvalda produkter till specialpris samt en och annan överraskning…

Så brukar du beställa våra nyheter är Semnos Bokklubb vårt allra bästa erbjudande till dig! Kom med nu och välj någon av våra nyheter, som varit utvald bokklubbsbok, som första bokklubbsbok. Se aktuella böcker under fliken Gå med i bokklubben.

Välkomstpremie

När du kommer med i bokklubben får du dessutom den gripande livsberättelsen Ingenting är omöjligt (värde 189:-) som gåva.

 

Hur Gud verkade, hjälpte och visade sig i "super-tjejens" liv... Jen Bricker föddes utan ben. Chockade och utan möjlighet att ta hand om henne lämnades hon bort av sina biologiska föräldrar. I hennes nya adoptivfamilj följde man en enkel regel: ”Säg aldrig ’Jag kan inte’”. Snart upptäckte man att det inte fanns några omständigheter som denna lilla men dynamiska tjej inte kunde besegra. Varken rullskridskor, volleyboll, tävlingsgymnastik eller att snurra i sidenband tio meter upp i luften var något hinder för Jen. Ingenting är omöjligt är hennes otroliga berättelse om Guds ledning och ingripande. Boken skildrar svårigheterna både öppet och ärligt, men visar samtidigt mot vägen till att finna sann livsglädje och livssyfte.

Medlemsvillkor

  • 9-10 gånger per år får du en ny bok direkt hem i din brevlåda, om du inte valt att avboka den före angivet datum.
  • I varje bokutskick finns information om kommande bok, sista avbokningsdatum samt eventuella förmånserbjudanden, vid retur betalar du själv returportot.
  • Har du avbokat föregående bok, får du i stället ett brev där kommande bok presenteras.
  • För varje bokklubbsbok betalar du f.n. endast 29:- i porto.
  • Utöver ditt välkomsterbjudande behöver du bara köpa 2 bokklubbsböcker innan du kan avsluta ditt medlemskap.

Klicka här för att gå med i bokklubben

Senaste katalogen

Drift & produktion:  Wikinggruppen