Vill du handla våra böcker till ett lägre pris?

Då är Semnos Bokklubb något för dig! 

Bokklubben är perfekt för dig som gillar att läsa romaner, livsberättelser och böcker om tro, vägledning och själavårdande uppbyggelse. Våra utvalda bokklubbsböcker köper du till det allra lägsta priset. Dessutom får du exklusiva förmånserbjudanden och värdecheckar i webbutiken samt en och annan överraskning …

Kom med nu och välj din första bokklubbsbok. Se aktuella böcker att välja bland under fliken Gå med i bokklubben.

 

Välkomsterbjudande

När du kommer med i bokklubben får du dessutom vårt fina PREMIEPAKET utan extra kostnad*. Det innehåller en utvald hemlig bok, servetter med text Gode Gud välsigna maten samt bokmärke Fotspår i sanden (värde 250:-).

*Erbjudandet gäller t o m 15 maj 2023. Med reservation för slutförsäljning. Frakt tillkommer alltid på premiepaketet med 69:-. 

 

 

Så här enkelt funkar det:

  • 10-11 gånger per år får du en ny bok direkt hem i din brevlåda, om du inte valt att avboka den före angivet datum. Inga oönskade böcker alltså ...
  • I varje bokutskick finns med information om kommande bok, sista avbokningsdatum samt exklusiva förmånserbjudanden och då och då en bonusöverraskning i form av en värdecheck. 
  • Har du avbokat föregående bok får du i stället ett brev med samma information.
  • Rabatten på bokklubbsboken är 30 % och du betalar f.n. endast 29:- i porto. Vid retur betalar du själv returportot.
  • Efter att du köpt 2 bokklubbsböcker kan du när du vill avsluta ditt medlemskap. (Väljer jag att lämna bokklubben utan att ha fullgjort mitt åtagande debiteras jag värdet av välkomsterbjudandet, 250:-)

Klicka här för att gå med i bokklubben

Böcker
Övriga produkter
Våra klubbar
Övrigt
Senaste katalogen

 

Drift & produktion:  Wikinggruppen