Vill du handla våra böcker till ett lägre pris?

Då är Semnos Bokklubb något för dig! 

Bokklubben är perfekt för dig som gillar Semnos inspirerande böcker och som gärna läser livsberättelser, romaner och uppbyggelse. De flesta av våra nyutgivna böcker kommer som utvald bokklubbsbok till ett riktigt förmånligt pris, ca 30 % rabatt. Dessutom får du regelbundet exklusiva förmånserbjudanden så som rabattkoder i webbutiken, utvalda produkter till specialpris samt en och annan överraskning…

Så brukar du beställa våra nyheter är Semnos Bokklubb vårt allra bästa erbjudande till dig! Kom med nu och välj någon av våra nyheter, som varit utvald bokklubbsbok, som första bokklubbsbok. Se aktuella böcker under fliken Gå med i bokklubben.

Välkomstpremie

När du kommer med i bokklubben får du dessutom den gripande livsberättelsen Ögon som ser - glimtar av Gud i mörkret (värde 179:-) som gåva.

Becky och Tim Keep är ett ungt par som tjänar Gud på missionsfältet. Glädjen är stor när deras tredje barn föds på ett sjukhus i Filippinerna. En liten välskapt pojke som får namnet Jesse. Vid en rutinkontroll av babyn i hemlandet USA upptäcker man att Jesse har en tumör i ena ögat. Becky och Tim befinner sig plötsligt i en förälders värsta mardröm när sjukdomen så småningom kostar lille Jesse hans båda ögon. Följ denna sanna berättelse om familjen Keeps resa genom hopp och förtvivlan när de försöker anpassa sig till en helt ny tillvaro. En fantastisk skildring av Guds trofasthet som inte lämnar någon läsare oberörd.

Medlemsvillkor

  • 9-10 gånger per år får du en ny bok direkt hem i din brevlåda, om du inte valt att avboka den före angivet datum.
  • I varje bokutskick finns information om kommande bok, sista avbokningsdatum samt eventuella förmånserbjudanden, vid retur betalar du själv returportot.
  • Har du avbokat föregående bok, får du i stället ett brev där kommande bok presenteras.
  • För varje bokklubbsbok betalar du f.n. endast 19:- i porto.
  • Utöver ditt välkomsterbjudande behöver du bara köpa 2 bokklubbsböcker innan du kan avsluta ditt medlemskap.

Klicka här för att gå med i bokklubben

Senaste katalogen

Drift & produktion:  Wikinggruppen