Artikelnummer: 45999
Bandtyp: DVD
Textning: eng

All day singin´at the dome DVD

199 kr
Finns i lager
Finns ej i lagret
Finns ej i lagret

On Jordan’s Stormy Banks I Stand (I Am Bound For The Promise Land) – The Homecoming Friends
I’ve Got That Old Time Religion In My Heart – Anthony Burger
Satisfied – Gaither Vocal Band
When I Get Carried Away – Ivan Parker
Count Your Blessings – The Martins
Canaanland Is Just In Sight – Jim Hamill
I Believe He’s Coming Back – The Happy Goodmans
When Morning Sweeps The Eastern Sky – The Homecoming Friends
Faith Unlocks The Door/God Takes Good Care Of me/Climbing Higher And Higher/Then I Met The Master Medley – Jake Hess
The Meeting In The Air – Jeanne Johnson
Healin’ In The Rain – Jan Buckner
God Is Faithful – Karen Peck and New River
Waiting For His Return – Jake Hess, Ann Downing, Sue Dodge
Comedy – Ken Davis
It’s Shouting Time In Heaven – The Hoppers
I Wanna Rock My Soul – Hovie Lister and The Statesmen
My God Is Real – John Starnes
Satisfied – Kim Hopper, Amy Lambert, Sonya Isaacs Surrett
The Wicked Shall Cease Their Troubling – Jessy Dixon
Turn Your Radio On – Bill Gaither, Ben Speer, Sue Dodge, Joy Gardner, Ann Downing, Candy Hemphill Christmas
The Farmer And The Lord Reading – J.D. Sumner
The Haven Of Rest – J.D. Sumner, Guy Penrod
’Tis The Old Ship Of Zion – Romance Watson
I Believe In A Hill Called Mt. Calvary – The Gaither Vocal Band
I’ll Fly Away – The Homecoming Friends, Candy Hemphill Christmas, Sue Dodge, David Phelps

Artikelnummer: 45999
Bandtyp: DVD
Textning: eng

Övriga produkter
Våra klubbar
Senaste katalogen


Drift & produktion:  Wikinggruppen